DIENSTEN

KNIPPEN EN STYLEN

Als je haar maar goed zit! Ben jij toe aan een nieuwe coupe? Wij geloven dat een perfect geknipt kapsel kan bijdragen aan geluk. Bij het kiezen van een look is het belangrijk om te kijken naar je gezichtsvorm, haarstructuur en lichaamsbouw. Ook luisteren we aandachtig naar jouw wensen voordat we advies geven voor het beste resultaat. Onze ervaren haarstylisten knippen alle soorten haar. Na het wassen en knippen kiezen we de juiste stylingproducten voor je haar.

KLEUREN

Dankzij jarenlange ervaring en training is Anna Hair & Beauty haar- en kleurspecialist. Voordat we beginnen met kleuren gaan we in gesprek en analyseren we de conditie en structuur van je haar. Vanuit de wens van de klant bekijken we wat mogelijk is en hoe we de kwaliteit van jouw haar zo goed mogelijk behouden. Bij het verven gebruiken we alleen kwaliteitsproducten van merken zoals Keune en Redken. Kies voor een subtiele balayage, stoere ombre of fris je coupe op met sprankelende highlights. Wat je ook kiest: dankzij onze professionals verlaat je de salon met een glimlach en glanzend haar.   

VERZORGING

We werken alleen met de beste producten. Om droog en beschadigd haar te herstellen werken we met verschillende soorten beschermers: Keune Bond Fusion, Olaplex en LEBEL.

Dit zorgt voor extra bescherming tijdens alle kleurbehandelingen. Ook geven we je verschillende belangrijke tips voor de thuisverzorging van je haar én kun je bij ons terecht voor advies over verschillende producten en behandelingen van onze salon. Wij staan klaar om jou te helpen!

WENKBRAUWEN

We love good brows! Wenkbrauwen zijn belangrijk en geven je gezicht kleur en karakter. We kijken naar je gezicht en kiezen samen de juiste wenkbrauwvorm. Door middel van threading of epileren verwijderen we haartjes en geven we de wenkbrauwen een perfecte shape. Geverfde wenkbrauwen blijven vier tot zes weken zitten, afhankelijk van je huidtype en thuisverzorging.

WIMPERS

Wij hebben liefde voor wimpers. Heb jij van nature geen donkere of volle wimpers? Bij Anna Hair & Beauty verven en liften we je wimpers. Hierdoor lijken ze voller en langer. De perfecte keuze voor een sprekende oogopslag. Afhankelijk van je make-up remover, huidtype en thuisverzorging blijft de verf drie tot zes weken zitten.

HENNA

Henna Brows zijn hot! Deze 100% natuurlijke wenkbrauwverf is perfect voor een gevoelige huid. Met deze techniek verf je niet alleen de haartjes, maar ook de huid. Daardoor geeft het een voller effect aan je wenkbrauwen. Henna Brows blijven vier tot zeven weken zitten, afhankelijk van je huidtype en thuisverzorging.

LEBEL

Föhnen, stijlen of kleuren kan je haar uitputten. Gelukkig werken wij met Absolute Happiness van het revolutionaire Japanse LEBEL. Dit herstelt, verfrist en voedt de haarstructuur en hoofdhuid. Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals bamboe-, zonnebloem- en honing extract.

OLAPLEX

Wat is Olaplex?

Je kunt Olaplex op twee manieren gebruiken:

Als toevoeging aan een kleurbehandeling

Als herstelbehandeling

Het is dé doorbraak op het gebied van haarverzorging! Gebroken zwavelverbindingen in het haar worden weer aan elkaar gehecht. Zo blijft ook de kleur een stuk langer zitten. Het resultaat? Sterk, gezond en glanzend haar.

HEREN

Wij knippen ook heren. Wil jij een klassiek, modern of stoer herenkapsel? Alles is mogelijk!

 

 

Boek uw bezoek online en bespaar tijd